Download algemene voorwaarden

Artikel 1 - Webshop
1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.
1.2. Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.
1.3. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.
1.4. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.
1.5. Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, staan onze medewerkers u graag te woord.
1.6. U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van onze aanbiedingen.

Artikel 2 - Bedenktijd
2.1. Heeft u een product op onze webshop gekocht? Dan heeft u recht op veertien dagen bedenktijd. Mocht u binnen deze termijn van de koop af willen zien, verzoeken wij u contact op te nemen via info@invitalisbenelux.com. Graag in de onderwerpregel "retouraanvraag + ordernummer" vermelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De verzendkosten voor het retourneren van een product vallen voor rekening van de klant. Binnen veertien dagen nadat wij het product hebben ontvangen wordt het door u betaalde bedrag op het door u aangegeven rekeningnummer.
2.2. Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen onbeschadigd te zijn en voorzien te zijn van de originele verpakking.
2.3. In verband met hygiëne kunt u onze Plaster-maxx pleisters alleen retourneren wanneer de originele verpakking niet aangebroken is.


Artikel 3 - De overeenkomst
3.1. De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant een betaling heeft voldaan via iDEAL of Paypal, of wanneer een factuur achteraf verzonden is aan de klant en voldaan is. Nadat de bedenktermijn van veertien dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.
3.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.
3.3. U bent als klant verplicht uw betalingsverplichting aan de webwinkel na te komen. Indien u niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvangt u van ons een herinnering. Heeft u na 14 dagen nog steeds niet betaald, dan worden er kosten in rekening gebracht. Mocht u na verschillende aanmaningen de verschuldigde vordering nog steeds niet voldaan hebben, dan zullen wij de incasso uit handen geven aan een incassobureau. Wanneer u namens een rechtspersoon handelt dient u tekeningsbevoegd te zijn. Wanneer u niet tekeningsbevoegd blijkt geldt de verplichting voor u privé.
3.4. Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per e-mail van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht en wat het u kost.
3.5. De levering van producten in het buitenland kan langer duren dan een levering in Nederland. De kosten die voor een verzending naar een adres in het buitenland in rekening worden gebracht, zijn voor u zichtbaar wanneer u tot de aankoop van het product overgaat.

Artikel 4 - De prijs
4.1. De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief het BTW-tarief in Nederland. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden indien van toepassing zichtbaar wanneer u het product heeft toegevoegd aan uw winkelwagen.
4.2. Wanneer u ons machtigt om automatisch een bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven, bent u verplicht ons een juist rekeningnummer door te geven. Misbruik of fraude wordt bestraft en gemeld bij de instanties die daarvan op de hoogte moeten zijn. Daarnaast wordt er aangifte gedaan bij de politie.
4.3. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld. Uitzondering hierop is het gebruik van een kortings- of actiecode. 
4.4. Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

Artikel 5 - Klachten en garantie
5.1. Klachten over de levering dienen in eerste instantie per e-mail aan ons gemeld te worden. Onze medewerkers reageren zo snel mogelijk. Wij zullen dan met de desbetreffende bezorger contact opnemen betreffende de levering van het product. 
5.2. Klachten over het product zelf, dienen ook schriftelijk aan ons gemeld te worden. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. 
5.3. Klachten worden zo spoedig mogelijk door ons afgehandeld. Ons streven is om u te allen tijde van een uitstekende service voorzien.
5.4. Op elk product dat wij aan u leveren, is een garantie van toepassing. Hoe lang deze garantie duurt, is geheel afhankelijk van het product. Op de meeste producten is een garantie van vijf jaar van toepassing. Mocht dit afwijkend zijn, dan kunt u dit lezen in de algemene voorwaarden. Indien u bij één van onze artikelen een gebrek of defect ontdekt, verzoeken wij u binnen 48 uur na levering hier melding van te doen bij ons.
5.5. Wanneer het product binnen de garantieperiode kapot gaat of een storing vertoont, zullen wij zorgen dat u geen financiële schade heeft. Dat geldt echter niet wanneer er sprake is van opzet, bewuste beschadiging of beschadiging door verkeerd gebruik. Eventuele kosten om te repareren of te vervangen goederen te versturen vallen niet onder de garantie (m.u.v. ViViBo). Tevens verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij, indien de schade plaats vindt na de garantietermijn. Mogelijk is deze te claimen op de inboedelverzekering. Voor beide situaties geldt dat er zonder een aankoopbon geen garantie geldt.
5.6 Wanneer er misbruik gemaakt wordt van onze garantie service (bijvoorbeeld het ten onrechte melden van een defect bij een van onze producten) zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen.