Ergo-Tex

Ergo-Tex, de steun in uw rug

Standaard levertijd

1 - 3 werkdagen

€ 49,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bijna 90% van de beroepsbevolking hebben een zittend beroep en hebben veel last van pijn in de rug, pijn in de nek met vlagen van hoofdpijn, moeite met concentratie enzovoorts.
De oorzaak is vaak een verkeerde ( bewust of onbewust ) zithouding en / of zitpositie.
 
Wij hebben hier een oplossing voor, de Ergo-Tex. De Ergo-Tex is letterlijk een grote steun in de rug waardoor uw zithouding goed blijft.
De steun in de rug wordt ondersteund door een speciaal veerframe. Dit veerframe past zich automatische aan uw rug aan naar gelang hoeveel druk u uitoefent. Dankzij de ergonomische vorm sluit de Ergo-Tex perfect aan om elk lichaam. Het verlicht klachten en zorgt dat onnodige spierspanning in de rug. Door het plaatsen van de Ergo-Tex blijft u anatomisch correct zitten.
 
De microvezel rond het frame ziet er niet alleen bijzonder stijlvol uit maar is ook van goede kwaliteit. Het luchtdoorlatende middengedeelte zorgt voor een goede ventilatie en voorkomt transpiratie tijdens warmere dagen.
 
Ergo-Tex past in bijna elke bureaustoel, normale stoel en autostoel. U kunt het overal gebruiken.
U plaatst de Ergo-Tex  in uw gewenste zitplaats en maakt de elastische band om de leuning heen vast. Met de Ergo-Tex is het niet nodig om een hele stoel te vervangen, dit zou u of het bedrijf op onnodig veel kosten jagen.
 
Iedereen kan voor zijn of haar rug zorgen, hou uw rug gezond en vitaal. Gebruik uw verstand en wacht niet tot u ook last heeft maar wees het voor.
 
De 10 voordelen van de Ergo-Tex:
 
1. Verbetert uw zithouding en zitpositie.
2. Ontlast uw rug en uw nek.
3. Voorkomt spierspanning.
4. Voorkomt rugpijn.
5. Voorkomt last in uw schouders.
6. Helpt bij voorkomen van spanningshoofdpijn.
7. Zorgt voor een goede luchtcirculatie achter uw rug.
8. Gemakkelijk mee te nemen, lichtgewicht.
9. Past op praktisch elke zitplaats.
10. Duurzaam product, beste kwaliteit.