Vitaly Med Soft Massagekussen

Een massage thuis op de bank met de Vitaly Med Soft, ontspannen was nog nooit zo makkelijk!

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De Vitaly Med Soft geeft een knedende beweging af, stevig genoeg om uw spieren écht los te kneden. De infraroodfunctie zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen beter worden afgevoerd en uw spieren warm en soepel aan gaan voelen. Met de afstandsbediening stelt u gemakkelijk de massagerichting, massagesnelheid en de infraroodfunctie in.

U kunt de Vitaly Med Soft eenvoudig toepassen op meerdere lichaamsdelen, bijvoorbeeld zittend voor een (lage) rug massage of liggend om uw nek en schouders los te masseren. Zelfs vermoeide voeten en benen kunnen gemakkelijk worden gemasseerd, waardoor uw benen al snel weer lichter aanvoelen.


Uniek in de Vitaly Med Soft zijn de bijgeleverde Zirbenhoutsnippers, al decennia lang populair in het land van herkomst, Oostenrijk. Zirbenhout heeft de wetenschappelijk bewezen werking te ontspannen. Het inademen van de lucht verlaagt de hartslag, helpt de slaapkwaliteit te verbeteren en zorgt voor een betere luchtkwaliteit in huis. Voeg een zakje Zirbenhoutsnippers toe in uw Vitaly Med Soft om nog meer te ontspannen.

De Vitaly Med Soft wordt geleverd met een hoes in een kleur naar keuze en een zakje Zirbenhoutsnippers. Op de Vitaly Med Soft zit vijf jaar garantie.

Toepassingen

Ter ontspanning: een ontspannende massage, een rustmoment op de dag. Lees een boek, kijk uw favoriete serie of gewoon even op de bank, onder het genot van een massage. 

Bij spierknopen: de combinatie van massage en infrarood zorgt ervoor dat de spieren weer los komen.

Bij gespannen of stijve spieren: de combinatie van massage en infrarood zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie, waardoor de spieren weer soepel zullen worden.

Bij stress: een ontspanningsmassage stimuleert de productie van het gelukshormoon endorfine en verlaagt het afgeven van het stresshormoon cortisol. Neem voor, tijdens of na een drukke dag dus uw moment van rust en geniet van een stressverlagende massage.

Functies

 • Twee massage snelheden
 • Twee Rotatierichting (naar beneden of naar boven)
 • Infrarood functie (separaat in en uit te schakelen)  

Voordelen

 • Lijkt op een 'gewoon' kussen, staat netjes op de bank
 • Ontspanningsmassage
 • Eenvoudig te bedienen
 • Licht in gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen
 • Plaatselijk inzetbaar
 • Vier massagekoppen, natuurlijk gevoel
 • Auto adapter meegeleverd

Fysieke eigenschappen

 • Gewicht: 1.2kg
 • Materiaal: kunststof 
 • Beschikbare in 18 verschillende kleuren
 • Afm.: 40x40cm
 • 3 meter snoer
 • 12v-adapter meegeleverd
 • Vermogen: 110-240v/12v, 50Hz, 25w

Handleiding

 1. Sluit de Vitaly Med Soft aan door de stekker in het stopcontact te doen
 2. Druk op de knop “On/Off”, het infrarood schakelt nu in
 3. Druk op de knop “Rotatierichting”, de massagekogels roteren nu naar beneden. Deze stand is geschikt voor een massage van de nek, schouders en bovenrug. Drukt u nogmaals op de knop “Rotatierichting”, dan zullen de massagekogels naar boven roteren, deze stand is geschikt voor een massage van de onderrug en kuiten.
 4. Indien gewenst drukt u op de knop “Massage snelheid” om de snelheid van uw massage aan te passen.
 5. Indien gewenst drukt u op de knop “Infrarood” om het infrarood uit te schakelen.
 6. Gebruikt u de Vitaly Med Soft voor het eerst? Begin dan met een massage duur van maximaal vijf minuten per spiergroep. Gebruikt u de Vitaly Med Soft vaker? Dan adviseren wij een massage duur tot vijftien minuten per spiergroep.

De Vitaly Med producten zijn niet geschikt voor mensen met een pacemaker. Gebruik van de infrarood functie is niet geschikt voor zwangere dames. Twijfelt u of u de Vitaly Med producten mag gebruiken of wilt u meer informatie over eventuele bepaalde contra-indicaties, neem dan contact op via info@invitalisbenelux.com

De kleuren op uw beeldscherm kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke kleur van het product. Dit heeft te maken met de kleurinstellingen op uw computer, maar ook uw beelscherm kan hier invloed op hebben. 

Beschikbare kleuren:

Creme

Lichtgrijs

Donkergrijs

Zwart

Lichtgroen

Donkergroen

Zeeblauw

Lichtblauw

Donkerblauw

Navyblauw

Donkerpaars

Lichtpaars

Donkerroze

Bourdeaux

Rood

Oranje

Lichtbruin

Donkerbruin